TOMT & MARKANLÄGGNING

Typer av hjälp

Har du och familjen kanske planer på att bygga en altan i sommar som ni kan sola på och äta grillmiddagar ute på i solnedgången? Då kanske ni är i behov av tomt och markanläggning för att plana ut marken på gården. Oroa er inte, oavsett vad ni behöver hjälp med gällande tomt- och markanläggning kommer vi att kunna hjälpa er att hitta proffset som utför jobbet åt er!

Hitta duktiga specialister inom Tomt & Markanläggning

Anlita specialister inom tomt och markanläggning så du inte behöver göra allt det tunga arbetet själv, oavsett om du ska bygga en bastu på gården eller vad du nu vill göra. Både mindre och större projekt är möjliga att utföra. Detta är några av de vanligaste tjänsterna som svenskar anlitar specialister via för gällande tomt & markanläggning.

  • Utplaning av mark för altan eller byggnad.
  • Dränering.
  • Trädfällning och Trädvård
  • . Grundgjutning.
  • Stensättning eller andra trädgårdsarbeten.
  • Poolbyggnation. 
  • Bergs- och Brunnsborrning.

Uteglas och inredningsglas kan du designa på alla sätt som du bara vill, berätta bara om dina idéer för oss – så ska vi hjälpa dig att försöka uppnå dina renoveringsdrömmar, genom att matcha dig med den rätta hantverkaren för jobbet!

 

Hos Hitta Hantverkare så kan du enkelt hitta rätt hantverkare för jobbet!

Vi kan enkelt hitta hantverkare för dig i ditt närområde som utför tomt- och markarbete. Det enda du behöver göra för att vi ska matcha dig med rätt hantverkare i ditt område, är att beskriva ditt projekt så noga du kan. Därefter kommer vi se till att du får offerter från företag med kunskapen och möjligheten att hjälpa dig vidare. Detta är helt gratis!

 

Kostnadsfri rådgivning – Låt oss hjälpa dig!

När det kommer till tomt- och markanläggning så kan dessa definitivt ofta klassas som lite större och kostsamma projekt, därför kan du vara säker på att alla hantverkare som du hittar via oss är certifierade markentreprenörer inom sitt område. Det kan också vara svårt att veta hur man ska gå tillväga innan idéen blir till verklighet – rådfråga oss kostnadsfritt så hjälper vi dig komma vidare! De företag som vi hjälper dig att komma i kontakt med har både kunskapen och möjligheten att utföra det arbete som du kräver.

Oavsett vad du behöver anlita markentreprenör till – vi hittar proffsen åt dig

Dränering är något som de flesta husägare ryser av bara av att höra, men det behöver inte vara jobbigt eller krångligt alls. Det är väldigt enkelt att låta oss hjälpa dig – helt kostnadsfritt! Skicka in en beskrivning på vad du behöver hjälp med gällande tomt- och markanläggning till oss och vi hjälper dig med resten. Det finns många olika moment som du kan anlita markentreprenörer till som du kanske inte tänker på, t.ex stensättning, gjutning, staket och stängsel.

KONTROLLERADE FÖRETAG
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
CERTIFIKAT & BEHÖRIGHET
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
VÄLJ DITT FÖRETAG
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon