Fastigheter & BRF

Typer av hjälp

Om du behöver hitta hantverkare gällande fastigheter och bostadsrättsföreningar så har du kommit till rätt plats. Oavsett om det gäller ombyggnation, markarbete eller renoveringsprojekt så har vi möjligheten att matcha dina behov med rätt hantverkare i ditt närområde.

 

Om du behöver hitta hantverkare gällande fastigheter och bostadsrättsföreningar så har du kommit till rätt plats. Oavsett om det gäller ombyggnation, markarbete eller renoveringsprojekt så har vi möjligheten att matcha dina behov med rätt hantverkare i ditt närområde.

 

Hos Hitta Hantverkare så kan du enkelt hitta rätt hantverkare för jobbet!

Det är viktigt att du som kund ska kunna hitta vad du söker enkelt, därför är vår hemsida enkel att använda oavsett vilken typ av hantverkare du letar efter. Om du behöver vår hjälp så kan du enkelt fylla i vad du behöver hjälp med på följande sätt:

 • Gå in under vår startsida och fyll i “Fastighets- och brf-tjänster” i rutan och när du har valt så trycker du dig vidare. 
 • Du kommer nu in på vårt formulär, där du kan skriva mer ingående vad du behöver hjälp med.
 • Du kan enkelt i formuläret också ange om det är för privatperson, företag eller bostadsföreningar. 
 • I formuläret kan du också fylla i när du önskar att ditt projekt ska påbörjas. 
 • När du har skickat in din ansökan så kommer du att bli presenterad med offerter från matchande företag inom 24h eller närmaste vardag.

 

Det är enkelt att ansöka om hjälp från oss och tjänsten är kostnadsfri. När vi har mottagit din förfrågan så kommer vi att matcha upp dig med 6 företag som kan utföra ditt projekt som kommer att erbjuda dig en offert. Du kommer sedan få tid på dig att välja rätt hantverkare för arbetet.

 

Vår tjänst är kostnadsfri – du sparar både tid och pengar!

När det kommer till fastigheter och BRF så kan det vara svårt att hitta hantverkare som passar för yrket och det är något som vi vill förenkla med vår grymma söktjänst. Konceptet är att fastighetsägare och bostadsrättsföreningar enkelt ska kunna beskriva vad de behöver hjälp med för oss, så kan vi enkelt matcha upp med rätt hantverkare för jobbet! Om det är något som du är osäker över, så är du alltid välkommen att prata med oss för ytterligare rådgivning. När det kommer till fastigheter och brf så är det ofta större projekt som kräver välutbildad personal, vilket du kan vara helt trygg med när du matchar hantverkare hos oss. Alla hantverkare och företag som du matchas med via oss är certifierade och har både möjligheten och kunskapen att hjälpa dig.

 

Anlita rätt hantverkare inom Fastighets- och BRF-tjänster

Det finns en rad olika tjänster som du kan behöva hjälp med som kräver rätt företag och vi kan hjälpa dig att hitta hantverkare för en rad olika tjänster som bland annat:

 • Energi- och miljödeklaration 
 • Hiss service 
 • Besiktningsman för fastighet 
 • Larm och Säkerhet 
 • Mäklartjänster 
 • Snöröjning 
 • Projektledning
 • OVK-besiktning 
 • Underhållsplan
 • Totalförvaltning
Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon