Fastigheter & BRF

Om du behöver hitta hantverkare gällande fastigheter och bostadsrättsföreningar så har du kommit till rätt plats. Oavsett om det gäller ombyggnation, markarbete eller renoveringsprojekt så har vi möjligheten att matcha dina behov med rätt hantverkare i ditt närområde.

 

Hos Hitta Hantverkare så kan du enkelt hitta rätt hantverkare för jobbet!

Det är viktigt att du som kund ska kunna hitta vad du söker enkelt, därför är vår hemsida enkel att använda oavsett vilken typ av hantverkare du letar efter. Om du behöver vår hjälp så kan du enkelt fylla i vad du behöver hjälp med på följande sätt:

 • Gå in under vår startsida och fyll i “Fastighets- och brf-tjänster” i rutan och när du har valt så trycker du dig vidare. 
 • Du kommer nu in på vårt formulär, där du kan skriva mer ingående vad du behöver hjälp med.
 • Du kan enkelt i formuläret också ange om det är för privatperson, företag eller bostadsföreningar. 
 • I formuläret kan du också fylla i när du önskar att ditt projekt ska påbörjas. 
 • När du har skickat in din ansökan så kommer du att bli presenterad med offerter från matchande företag inom 24h eller närmaste vardag.

 

Det är enkelt att ansöka om hjälp från oss och tjänsten är kostnadsfri. När vi har mottagit din förfrågan så kommer vi att matcha upp dig med 6 företag som kan utföra ditt projekt som kommer att erbjuda dig en offert. Du kommer sedan få tid på dig att välja rätt hantverkare för arbetet.

 

Vår tjänst är kostnadsfri – du sparar både tid och pengar!

När det kommer till fastigheter och BRF så kan det vara svårt att hitta hantverkare som passar för yrket och det är något som vi vill förenkla med vår grymma söktjänst. Konceptet är att fastighetsägare och bostadsrättsföreningar enkelt ska kunna beskriva vad de behöver hjälp med för oss, så kan vi enkelt matcha upp med rätt hantverkare för jobbet! Om det är något som du är osäker över, så är du alltid välkommen att prata med oss för ytterligare rådgivning. När det kommer till fastigheter och brf så är det ofta större projekt som kräver välutbildad personal, vilket du kan vara helt trygg med när du matchar hantverkare hos oss. Alla hantverkare och företag som du matchas med via oss är certifierade och har både möjligheten och kunskapen att hjälpa dig.

 

Anlita rätt hantverkare inom Fastighets- och BRF-tjänster

Det finns en rad olika tjänster som du kan behöva hjälp med som kräver rätt företag och vi kan hjälpa dig att hitta hantverkare för en rad olika tjänster som bland annat:

 • Energi- och miljödeklaration 
 • Hiss service 
 • Besiktningsman för fastighet 
 • Larm och Säkerhet 
 • Mäklartjänster 
 • Snöröjning 
 • Projektledning
 • OVK-besiktning 
 • Underhållsplan
 • Totalförvaltning

 

Det finns en rad olika tjänster som du kan behöva hitta hantverkare för inom fastighets- och brf tjänster. Vi hjälper med glädje dig att hitta rätt hantverkare oavsett ditt ärende! Berätta bara vad du behöver hjälp med – resten sköter vi! Det enda som du behöver göra för att kunna ta del av vår kostnadsfria tjänst är att antingen kontakta oss eller direkt fylla i vårt formulär. Vi har möjlighet att matcha dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening med tusentals hantverkare. Genom att använda vår tjänst så sparar du både tid och pengar, då du inte behöver ringa runt för att få offerter från olika företag. Istället så behöver du bara fylla i formuläret och sedan ta emot offerter helt gratis! När du har fått offerter från de olika företagen i ditt närområde så kan du ta god tid på dig att se över vilket alternativ som passar dig bäst för att slutföra arbetet åt dig/er och när du har valt så kommer du överens med hantverkaren när och hur arbetet ska gå till. Du behöver alltså bara ha en idé – sedan ser vi till att din idé blir genomförd!