Fasadputs

Typer av hjälp

Hitta rätt Fasadfirma – det enklaste sättet!

Oavsett om du behöver en grundlig fasadputs eller en renovering på din fastighet så kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med professionella firmor inför renoveringen. Det är som sagt viktigt att du väljer en pålitlig firma som säkerställer att jobbet blir väl utfört. Hos oss på Hitta Hantverkare kan du hitta den perfekta hantverkaren – vi samarbetar enbart med professionella firmor som har har goda erfarenheter inom sina områden.

Fasadputs – se över putsen regelbundet

En välputsad fasad behöver nästan inget underhåll, men efter ett par år så kan fasadputsen börja vittra så smått. Detta är de första tecken på att fasaden är i behov av en fasadrenovering. Det nordiska klimat ofta har mycket nederbörd och under vintermånaderna hamnar temperaturen ofta runt fryspunkten. Detta lämnar sina spår med tiden även på den mest robusta fasaden. Om du upptäcker skador i putsen så behöver det inte innebära att hela fasaden måste renoveras. För att skapa dig en överblick så är det därmed en bra idé att starta med att kontrollera hur stora putsskador fasaden har och som nästa steg att undersöka hur den resterande fasadputsen är. Först då kan man avgöra vilken åtgärd som är nödvändig.

 

Hitta Hantverkare – när du är i behov av en fasadputs

Fasadputsens huvudroll är att skydda fastigheten eller huset från såväl väder som vind. Fasadputsen har också som uppgift att hålla ihop byggnaden, samtidigt som putsen utgör en stor del av fastighetens helhet. En välskött fasad som ses om med jämna mellanrum kommer hållas välmående i många år framöver. Dessutom har en renoverad fasad även möjlighet för att höja fastighetsvärdet.

En välputsad fasad behöver nästan inget underhåll, men efter ett par år så kan fasadputs börja vittra så smått. Detta är de första tecken på att fasaden är i behov av en fasadrenovering. Det innebär en hel del arbete att utföra en grundlig fasadputs. Det krävs mycket förarbete då alla angränsande detaljer måste skyddas från murbruk och puts. Fönster och dörrar måste täckas över med täckplast. Vindskivor, takfot och marken under ska också skyddas från spill.

Alla företag som vi matchar med är certifierade fasadfirma

Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför din fasadrenovering. Hantverkarna använder sig bara av bra och hållbart material, så du kan känna dig lugn med att fasadputsen håller i flera år framöver. 

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon