Takskottare

Typer av hjälp

Hitta rätt Takskottare –  det enklaste sättet!

När vintern står runt hörnet så är det smart att ha en plan för snöskottning. Fastighetsägare ansvarar för att den fastighet de äger, samt att området runt byggnaden är säker att vistas på och att människor inte riskerar att utsättas för någon fara. Därmed är det av stor vikt att du tar hjälp av en certifierad takskottare under vintermånaderna, eftersom det ofta samlas stora mängder av snö på taken som kan utgöra en fara för allmänheten.

 

Takskottning för alla slags tak

Det är inte bara individer som kan bli skadade av istappar och fallande snö – både husfasaden och taket kan skadas om inte detta skottas regelbundet. Genom att anlita en kunnig takskottare så eliminerar du snörasrisken. De firmor vi på Hitta Hantverkare samarbetar med kan således utföra alla slags snöskottningsuppdrag på tak, också på svåråtkomliga tak. Hos oss kommer du snabbt och enkelt i kontakt med firmor som utför all slags takskottning på ett mycket säkert sätt som således eliminerar rasrisken.

 

Snöskottning av gångar

Behöver du hjälp med snöskottning av gångar, uppfarter eller parkeringsplatser så behöver du bara specificera detta i din förfrågan. Vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med skickliga snöskottare i ditt område.

Du kan också känna dig trygg med att alla firmor vi samarbetar med vidtar alla nödvändiga säkerhetsåtgärder som är för att utföra ett säkert arbete. Takskottarna har rätt utbildning och erfarenhet som jobbet kräver. Givetvis har de också rätt säkerhetsutrustning och de säkerställer även att du aldrig behöver vara orolig för missriktad is eller snö under arbetets gång.

Vår offertförfrågningstjänst är enkel att använda och du kan skicka iväg din förfrågan om takskottning eller snöskottning på nolltid. Det enda du behöver göra är att fylla i offertformuläret, så tar vi sedan över själva uppsökandet av snöskottare och matchar dig med certifierade hantverkare.

Alla företag som vi matchar med är certifierade takskottare

Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför din takskottning. Därför ser vi alltid till att endast ge förslag till firmor som har god erfarenhet inom området.

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon