Takläggare

Skapa en förfrågan – det enklaste sättet

Hitta Hantverkare kan hjälpa dig att hitta rätt takläggare när du letar efter en pålitlig firma som utför takläggning eller takbyte. Att byta ett tak eller renovera om ett tag kan ta både lång tid och kosta mycket, därför är det viktigt att hitta rätt firma så att projektet blir väl utfört och bra. Det spelar ingen roll om du ska lägga om taket eller behöver uppdatera taksäkerheten på taket, skicka bara en beskrivning på vad som behöver göras så kommer vi matcha dig med passande, duktiga och pålitliga företag.

 

Takläggning & takbyte

Det är viktigt att upprätthålla takets kvalité och hållbarhet, ett tak som inte är stadigt kan medföra ännu dyrare reparationer eller renoveringar. Ett bra och kvalitativt tak kan således minska risken för vattenskador eller fukt. Hos Hitta Hantverkare erbjuds endast offerter från erfarna hantverkare inom takläggning och takbyte, som arbetar med kvalitativt material och kan renovera eller byta plåttak, tegeltak, papptak eller andra taktyper.

 

Tips på när du ska byta tak

Ska du byta tak finns det några tips du bör tänka på innan det är dags för projektet. Det är bra att underhålla taket och se så att kvalitén är hög, därför är det bra att kontrollera taket två gånger per år. Ska du byta ut eller lägga om taket helt och hållet bör du också se över vad för slags material du ska använda och vanligast är att välja det material som redan fanns på taket. Glöm inte heller bort att färgen också är viktig! När du har skickat in din ansökan kommer du få svar från oss inom 24h med offerter som passar den takläggning eller det takbyte som behöver genomföras. När vi har skickat företagens offerter behöver du inte binda dig till någon av dem, utan du kan välja den firma som passar dig bäst och det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst.

 

  • Du kan enkelt hitta takläggare för takläggning & takbyte genom att fylla i dina önskemål i sökfältet på vår startsida. 
  • Alla takläggare som samarbetar med oss är certifierade och har full behörighet att utföra takbyte och takläggning.
  • Sök bara på takläggare så kommer du att få upp matchande företag.

När du ska anlita en firma inom takläggning av din villa, hus eller bostad vill du givetvis att arbetet ska genomföras säkert och tryggt. Hitta Hantverkare har kontrollerat alla företag som vi erbjuder och därför kan du känna dig lugn med de förslags som du får ta del av. Det finns inget krav på dig att ansluta dig till något av företagen om du inte vill och en förfrågan är helt kostnadsfri.

 

Alla företag som vi matchar med är certifierade takläggare

Vi samarbetar bara med duktiga hantverkare som alla innehar nödvändiga utbildningar och certifikat. Ska du lägga om taket eller genomföra ett takbyte är det viktigt att du hittar ett bra företag som hjälper dig med projektet. Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför ditt takbyte & din takläggning. Hantverkarna använder sig bara av bra och hållbart material, så du kan känna dig lugn med att takläggningen eller takbytet håller i flera år framöver. Vi vill att du ska vara nöjd med din takläggning eller ditt takbyte. Därför ser vi alltid till att endast ge förslag till firmor som har god erfarenhet inom området.