Takläggare

Typer av hjälp

Hitta rätt Takläggare –  på det enklaste sättet!

Att byta ett tak eller renovera om ett tag kan ta både lång tid och kosta mycket, därför är det viktigt att hitta rätt takläggare så att projektet blir väl utfört och bra, skicka bara en beskrivning på vad som behöver göras så kommer vi matcha dig med passande, duktiga och pålitliga företag.

 

Takläggare Stockholm

Det är viktigt att upprätthålla takets kvalité och hållbarhet, ett tak som inte är stadigt kan medföra ännu dyrare reparationer eller renoveringar. Ett bra och kvalitativt tak kan således minska risken för vattenskador eller fukt. Hos Hitta Hantverkare erbjuds endast offerter från erfarna takläggare, som arbetar med kvalitativt material och kan renovera eller byta plåttak, tegeltak, papptak eller andra taktyper.

 

Tips på när du ska byta tak

Ska du byta tak finns det några tips du bör tänka på innan det är dags för projektet. Det är bra att underhålla taket och se så att kvalitén är hög, därför är det bra att kontrollera taket två gånger per år. Ska du byta ut eller lägga om taket helt och hållet bör du också se över vad för slags material du ska använda och vanligast är att välja det material som redan fanns på taket. Glöm inte heller bort att färgen också är viktig! När du har skickat in din ansökan kommer du få svar från oss inom 24h med offerter som passar det takbytet som behöver genomföras. När vi har skickat företagens offerter behöver du inte binda dig till någon av dem, utan du kan välja den firma som passar dig bäst och det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst.

Alla företag som vi matchar med är certifierade takläggare

Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför ditt takbyte. Hantverkarna använder sig bara av bra och hållbart material, så du kan känna dig lugn med att takläggningen eller takbytet håller i flera år framöver. Därför ser vi alltid till att endast ge förslag till firmor som har god erfarenhet inom området.

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon