Fasadmålning

Typer av hjälp

Hitta rätt Fasadmålning firma –  det enkla sättet!

Alla husfasader utsätts ständigt för väder och vind under sin livstid. Med tiden kan även den finaste husfasaden få ett slitet utseende. För att undvika detta bör du anlita en duktig hantverkare som kan måla om din husfasad och ge det ett rejält ansiktslyft.
Du får inte bara en vackrare hastighet – du undviker även problem i framtiden som mögel, röta och ruttnande trä.

 

Målning av plåtfasad, träfasad och putsfasad

Givetvis vill du att din fastighet, villa eller fritidshus ska se fräsch och välskött ut, men tänk på att hållbarheten är minst lika viktig. Att ha en fin fasad är således inte enbart en estetisk fråga. Det är mycket viktigt att se till så att varken mögel eller röta får tillfälle att frodas. Fasadmålning är nödvändigt för att öka trivseln och för att ge bättre förutsättningar för att fastigheten ska ha en långsiktig funktionalitet.

Det finns alltså flera goda anledningar till varför en fasadmålning är nödvändigt med jämna mellanrum. Efter en målning av fasad får du en fasad som ser vacker ut att titta på. En målning av en träfasad, putsfasad eller plåtfasad kan således ge hela byggnaden ett rejält ansiktslyft.

 

Tänk på detta inför din fasadmålning

För att resultatet av fasadmålningen ska bli så bra och hållbart som möjligt så finns det vissa aspekter att tänka på. Har du en träfasad så är det mycket viktigt att rätt färg används. Detta eftersom trä har vissa tendenser till att  flagna färg efter en viss tid. Hur lång hållbarhet som färgen har håller beror på vilken färg som använts, hur väl förarbetet har varit samt hur vältäckande fasaden har målats. Tänk också på att byggnadens placering har betydelse och att väggar i söderläge oftast slits snabbare då solens UV-ljus ligger på.

Vi på Hitta Hantverkare vet hur viktigt det är att du väljer en seriös och professionell hantverkare som ser till att jobbet blir bra och säkert utfört. Vi samarbetar enbart med skickliga firmor som har lång erfarenhet inom sina områden.

Alla företag som vi matchar med är certifierade takläggare

Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför ditt takbyte & din takläggning. Hantverkarna använder sig bara av bra och hållbart material, så du kan känna dig lugn med att takläggningen eller takbytet håller i flera år framöver. Vi vill att du ska vara nöjd med din takläggning eller ditt takbyte. Därför ser vi alltid till att endast ge förslag till firmor som har god erfarenhet inom området.

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon