Markarbeten

Typer av hjälp

Låt specialister i ditt närområde utföra arbetet

Det är viktigt för oss att både våra samarbetspartners och våra kunder är nöjda, oavsett om det gäller privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag. Vi är därför glada över att vår tjänst kan hjälpa många att anlita rätt markarbetare.

 

Hitta duktiga specialister inom Markarbeten

Anlita specialister inom tomt och markarbeten så du inte behöver göra allt det tunga arbetet själv, oavsett om du ska bygga en bastu på gården eller vad du nu vill göra. Både mindre och större projekt är möjliga att utföra. Detta är några av de vanligaste tjänsterna som svenskar anlitar specialister via för gällande markarbeten.

 

  • Utplaning av mark för altan eller byggnad. 
  • Dränering.
  • Trädfällning och Trädvård.
  • Grundgjutning. 
  • Stensättning eller andra trädgårdsarbeten.
  • Poolbyggnation. 
  • Bergs- och Brunnsborrning.

Hos Hitta Hantverkare så kan du enkelt hitta rätt hantverkare för jobbet!

Vi kan enkelt hitta hantverkare för dig i ditt närområde som utför tomt- och markarbete. Det enda du behöver göra för att vi ska matcha dig med rätt hantverkare i ditt område, är att beskriva ditt projekt så noga du kan. Därefter kommer vi se till att du får offerter från företag med kunskapen och möjligheten att hjälpa dig vidare. Detta är helt gratis!

 

Kostnadsfri rådgivning – Låt oss hjälpa dig!

När det kommer till tomt- och markanläggning så kan dessa definitivt ofta klassas som lite större och kostsamma projekt, därför kan du vara säker på att alla hantverkare som du hittar via oss är certifierade markentreprenörer inom sitt område. Det kan också vara svårt att veta hur man ska gå tillväga innan idéen blir till verklighet – rådfråga oss kostnadsfritt så hjälper vi dig komma vidare.

 

Oavsett vad du behöver anlita markentreprenör till – vi hittar proffsen åt dig

Vi på Hitta Hantverkare har möjligheten att matcha dig med seriösa företag runt om i Stockholm med omnejd, som hjälper dig med olika typer av markarbeten. Det behöver inte endast handla om större markarbeten, som dränering eller trädfällning, utan kan även handla om trädgårdsskötsel eller trädgårdsdesign som kräver lättare markarbete eller en trädgårdsmästare. Hitta Hantverkare hjälper dig att hitta hantverkare som passar dina mål.

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon