fbpx

SÅ FUNGERAR DET

Skapa en förfrågan – det enklaste sättet

Hitta Hantverkare är en kostnadsfri tjänst som tryggt och enkelt hittar bra hantverkare till dig. Skapa en förfrågan så får du snabbt upp till fyra svar från kvalitetssäkrade hantverkare. Vi tar endast kontakt och samarbetar med trovärdiga och pålitliga samarbetspartners som har alla certifikat som krävs. Vi låter dig sedan läsa mer om företagens omdömen och ger dig möjlighet att jämföra offerterna, vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande för dig.

Steg 1. 

Vi identifierar de företag som klarar av ditt jobb, för priser som passar dig bäst. Vi ser alltid till att ta fram företag som är professionella och som slutför varje projekt smidigt och effektivt.

Steg 2.

Vi ser till att tillgängliga företag kontaktar dig gällande projektet som behöver utföras. Vi kontrollerar alltid att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade samt skuldfria.

Steg 3. 

Vi ger dig möjlighet att jämföra offerter och läsa omdömen om företaget. Du får sedan välja den verksamhet du tycker verkar passa bäst för ett pris som känns bra för dig.