Takmålare

Typer av hjälp

Anlita en skicklig takmålare

Vi på Hitta Hantverkare vet hur viktigt det är att anlita rätt takmålare när du ska måla om taket. Med vår tjänst kan du snabbt komma i kontakt med flera professionella firmor som har många års erfarenhet av att måla och behandla tak – oavsett om det handlar om plåttak eller tak med betongpannor så garanterar vi att du hittar rätt firma för jobbet.

 

Takmålning förnyar taket

Börjar ditt tak på din fastighet eller hus se slitet ut? Vill du slippa rost och dyra renoveringar av fastigheten? Då kan det vara dags för en takmålning. Detta är ett av de bästa sätten för att ta hand om ett tak – det gäller vare sig du har plåttak eller tak med betongpannor. Det är en mycket lönsam investering att måla om taket då det förstärker dess positiva sidor både estetiskt sätt och funktionsmässigt. En takmålning både skyddar och ökar värdet på huset.

 

Förstärk takets egenskaper med en takmålning

Tänk också på att det i vissa fall är tillräckligt med ytbehandling av plåttak vilket är ett kostnadseffektivt alternativ. I många fall är det dock nödvändigt med en utförlig takmålning. Så hur vet du när det börjar bli dags att måla om taket? Först och främst så är takets typ det som avgör när det är dags för en takmålning. Ett plåttak måste undersökas regelbundet. Lägg märke till om färgen har börjat flagna för då är det hög tid för någon typ av åtgärd eftersom färgen är det bästa skydd från rost.

 

Alla företag som vi matchar med är certifierade takmålare

Vi kontrollerar företagen åt dig så att du slipper, vilket betyder att du sedan i lugn och ro kan välja mellan pålitliga och certifierade företag. Hitta Hantverkare kan hjälpa dig ta fram de specialister och experter du behöver inför ditt takbyte & din takläggning. Hantverkarna använder sig bara av bra och hållbart material, så du kan känna dig lugn med att takläggningen eller takbytet håller i flera år framöver. Vi vill att du ska vara nöjd med din takläggning eller ditt takbyte. Därför ser vi alltid till att endast ge förslag till firmor som har god erfarenhet inom området.

Kontrollerade Företag
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
Certifikat & Behörighet
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
Välj Ditt Företag
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon