Om Hitta Hantverkare

Typer av hjälp

Vi på Hitta Hantverkare vet att hur viktigt det är att anlita rätt hantverkare inför ditt projekt. Det är just därför vi endast anlitar professionella företag och verksamheter när du låter oss ta fram hantverkare åt dig. Alla hantverkare har vi kontrollerat så att de är experter inom sina områden och så att de alltid ser till att uppfylla dina önskemål gällande projektet. Hos oss kan du hitta hantverkare i ditt närområde och du är alltid välkommen att kontakta oss.

 

Vem driver Hitta Hantverkare?

Hittahantverkare.com drivs av Hitta Hantverkare AB och hjälper leverantörer och beställare att komma i kontakt gällande hantverkstjänster. Hitta Hantverkare tar inte del av de överenskommelser eller avtal som skrivs mellan användarna av tjänsterna och vi ansvarar inte heller för skada, brist eller möjliga tvister som kan uppstå i följd av avtalen. Hitta Hantverkare tar inte heller ansvar för användarens enskilda uppgifter, förpliktelser eller åtaganden mot andra som använder tjänsten och vi är inte heller skyldiga att lämna någon ersättning till användare på grund av skada angående fel uppgifter, förluster, skrivfel eller deformation på marknadsplatsen.

 

Anlita rätt hantverkare för jobbet

Genom vår tjänst sparar du både tid och energi på att leta upp duktiga och professionella hantverkare. Vi samarbetar med firmor som har lång erfarenhet i sina områden och kan därför ta fram erbjudanden från pålitliga företag. Det spelar ingen roll om du är ute efter en hantverkare till takrenovering, fasadrenovering och fasadputs, takläggning och takbyte, målare, bygg, markanläggning och glasmästeri.

Skulle du ha några frågor gällande ditt projekt innan du skickar iväg din förfrågan kan du alltid kontakta oss. Det är helt gratis att ta del av vår tjänst och du förbinder dig inte till något erbjudande, förrän du själv tar vidare kontakt med företaget. När du skickar in din ansökan till oss kommer vi skicka dig företag inom 24 h.