BYGG & TOTALRENOVERING

Typer av hjälp

Inget byggprojekt eller renoveringsprojekt är för litet eller för stort. Idag finns det många människor som äger bostäder och en renovering eller ett byggprojekt kan vara både roligt, men det kan också öka värdet på bostaden i slutändan. Ibland finns det också de gånger när du behöver renovera på grund av skador i bostaden. Hitta Hantverkare samarbetar idag med pålitliga och duktiga firmor som utför just renoveringar och bygg.

 

Låt specialister i ditt närområde utföra arbetet

Att utföra en renovering eller ett bygge kan skapa ett helt nytt liv i din bostad. Det finns inga idéer som är för galna eller omöjliga! Dessutom ökar renoveringar boendets värde, vilket är en stege uppåt som även många hus- eller villaägare givetvis gärna ser. Ska du renovera eller bygga om hemma är det bäst att du tar kontakt med en byggfirma som vet vad de håller på med och hos Hitta Hantverkare kan du känna dig säger med att hantverkarna är duktiga, certifierade och erfarna.

Anlita proffsiga byggfirmor

Vi samarbetar idag bara med duktiga och professionella hantverkare inom bygg & renovering. Vi kontrollerar företagen så att de innehar F-skatt och alla behörigheter som krävs. Med vår hjälp tar vi fram passande offerter till ditt projekt så du i lugn och ro kan välja bland företagen. Du binder dig inte till någonting förrän du själv valt den firma som passar dig bäst.

 

  • Klicka dig in på hemsidan och sök på “bygg och renovering” eller den hantverkare du är ute efter.
  • Vi kommer därefter att matcha din förfrågan med pålitliga företag inom 24h. Inga företag kommer få dina uppgifter och du får själv välja den firma som passar dig och ditt projekt bäst.
  • Välj den verksamhet som passar ditt projekt bäst för ett pris som känns bra. Du får sedan en direktkontakt till företaget för att gå vidare med processen. 
  • När du har valt ditt företag som du önskar ska utföra ditt bygg och renoverings projekt, så kommer du att bli presenterad en offert för arbetet inom 24 h.

Om det är så att du är osäker på vad du behöver för hantverkare till ett särskilt projekt, eller bara vill rådfråga en expert gällande något, är du varmt välkommen att kontakta oss.

KONTROLLERADE FÖRETAG
För att hjälpa dig som använder Hitta Hantverkare att hitta ett tryggt företag, ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst. Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och är skuldfria. De verksamheter som vi samarbetar med har dessutom lång erfarenhet i sina områden och som har tidigare kompetenser på utmärkt utfört arbete.
Läs mer
icon
certificate
CERTIFIKAT & BEHÖRIGHET
Alla företag har alla certifikat och behörigheter som krävs för uppdragen. Vi kollar alltid upp så att alla särskilda certifikat finns och kontrollerar att företaget har dessa och de försäkringar som krävs. Istället för att du behöver lägga tid eller energi på att hitta rätt företag, tar vi hand om grundjobbet åt dig.
Läs mer
VÄLJ DITT FÖRETAG
Inom 24 timmar får du offerter från intresserade och tillgängliga professionella företag. När du är redo, anlita det bäst lämpade företaget för dina behov till ett pris som är rätt för dig. Med oss hjälp behöver du själv inte leta upp företagen, utan nu kan du istället jämföra och välja den verksamhet som verkar bäst för din situation och det arbete som ska utföras.
Läs mer
icon